Kontakt

Tirana
Address:
Ruga Don Bosko
Telephone:
0692021009
Email:
info@goldenhome.al

Working hours:
08 - 17 Hena-Shtune
Beni investimin e duhur me pronen tuaj

Golden Real Estate eshte themeluar ne Tirane si Agjensi Imobiliare . Me shume prona te shitura apo te dhena me qera kemi arritur te fitojme besimin e klientit ! Nese deshironi te bleni pronen tuaj ose ta shisni ne menyre te sigurte dhe te mencur por edhe me cmim shume te mire Agjentet e Golden Real Estate jane gjithmone ne dispozicion per te dhene me te miren per klientin ! Cmimet me te mira dhe me te lira ne treg !